Tandprotheticus Deventer

Zoekt u tandprotheticus in Deventer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. TTL Appelhof is uw expert voor het aanmeten, aanbrengen en corrigeren van tandprotheses. Dankzij onze vele jaren ervaring zorgen wij voor uw stralende glimlach!

Waarom tandprotheticus Deventer

Waarom zou u kiezen voor tandtechnicus TTL Appelhof?

  • Zeer gespecialiseerde mondzorg,
  • 85 jaar ervaring met implantaat techniek
  • Gegarandeerde kwaliteit en service

Wat is een tandprotheticus

TTL Appelhof specialiseert zich op het gebied van tandprotheses. Een tandprotheticus houdt zich bezig met herstellen van het kauwvermogen van een patiënt. Dat betekent dat de patiënt een deel of geheel zijn gebit is verloren en hiervoor een waardige vervanger krijgt. Een tandtechnicus kan patiënten zonder eigen tand of kiezen zelf behandelen. In alle andere gevallen is een doorverwijzing van de tandarts nodig.

Wat doet een tandtechnicus

Wat gebeurt er tijdens een behandeling? Om u van een goede prothese te voorzien, kijkt de technicus naar een aantal factoren.
De behandeling kan bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Onderzoek in de mond van de patiënt om de juiste gegevens te verzamelen voor het realiseren van een kunstgebit in Deventer
  • Het aanmeten, aanbrengen en corrigeren van een gebitsprothese
  • Het geven van advies op uw huidige kunstgebit
  • Het geven van advies op uw huidige gebitsprothese

Verschillende soorten prothesen

Partiële prothese ook wel plaat- of frameprothese. Wanneer een aantal tanden ontbreken zal uw gebit gedeeltelijk worden vervangen.
Immediaatprothese ook wel tijdelijk kunstgebit. Een tijdelijke oplossing waarna u overgaat naar een klikgebit of een volledige prothese.
Volledige prothese ook wel een volwaardig kunstgebit. Wanneer u geen (gezonde) tanden meer hebt, krijgt u een volledige vervanging van het gebit.
Prothese op implantaten ook wel klikgebit, wanneer een volledige prothese niet op zijn plek blijft zitten komt u in aanmerking voor een klikgebit. Dit gebit zit een stuk steviger.

Neem contact met ons op

Wilt u een tandprothese aanmeten, aanbrengen of corrigeren? Of advies over uw kunstgebit in Deventer? Maak dan direct een afspraak met ons. Ook kunt u ons gerust bellen voor meer informatie. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden.