Kunstgebit Deventer

Zoekt u een specialist voor het maken van een kunstgebit in Deventer? TTL Appelhof is een uiterst deskundig tandtechnisch laboratorium voor kunstgebitten en verwante zaken. Dankzij onze jaren aan ervaring en vele opties met betrekking tot kunstgebitten kunnen wij u ongetwijfeld verder helpen. Meer weten over de behandeling? Lees dan vooral verder of neem direct contact met ons op.

Wat voor kunstgebit in Deventer?

U kunt bij ons terecht voor verschillende kunstgebitten en protheses. Welke u precies nodig heeft kunnen we pas na een consult zeggen, maar dat we u verder kunnen helpen durven we met zekerheid te stellen. Opties zijn onder andere een immediaatprothese, overkappingsprothese, een uitneembare partiële prothese of een kunstgebit op implantaten, ook wel een klikgebit genoemd.

kunstgebit deventer

Wat zijn de kosten van een kunstgebit?

Hoeveel het laten maken van een kunstgebit bij ons in Deventer kost hangt af van een tal van zaken. Daarom is het voor ons lastig om zonder een consult een goede indicatie te kunnen geven van de kosten. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een eerste consult, dan kijken we samen naar wat er mogelijk is en hoeveel dit gaat kosten. Of de kosten van het kunstgebit worden gedekt door uw verzekering hangt af van uw verzekeraar en het door u gekozen pakket.

Waarom TTL Appelhof?

Wij zijn TTL Appelhof, een in kunstgebitten gespecialiseerd tandtechnisch laboratorium met meer dan 85 jaar ervaring:

  • Zeer gespecialiseerd, tandtechnisch laboratorium is een treetje hoger dan de tandarts;
  • Meer dan 85 jaar ervaring op het gebied van tandtechniek en kunstgebitten;
  • Topkwaliteit behandeling en service.

Ook voor andere behandelingen

Als hét tandtechnisch laboratorium voor Deventer en omstreken zijn wij ook gespecialiseerd in andere behandelingen. Denk hierbij aan gebitsprotheses, implantaten en tanden bleken.

Maak een afspraak voor een eerste consult

Wilt u uw kunstgebit laten maken door een tandprotheticus in Deventer van TTL Appelhof? Maak dan direct een afspraak voor een eerste consult. Heeft u nog vragen over het maken van een kunstgebit in Deventer? Of over een andere behandeling? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op.