STOPPEN MET SNURKEN?

Voorkom slapeloosheid met een snurkbeugel van TTL Appelhof

Een snurkbeugel op maat voor u gemaakt is dé oplossing voor uw slapeloosheid. Zit u knikkebollend op kantoor, kunt u zich slecht concentreren en raakt u snel geïrriteerd? Dan heeft u wellicht last van slapeloosheid. Slaapproblemen worden onder andere veroorzaakt door snurken en, in het ergste geval, slaapapneu.

Tandtechnisch Laboratorium (TTL) Appelhof heeft daarom een snurkbeugel ontwikkeld die zowel effectief als gebruiksvriendelijk is. Omdat wij al bijna 90 jaar ervaring in de tandtechniek hebben, bent u bij ons verzekerd van de beste oplossing tegen snurken en slaapapneu.

GRATIS APKunstgebit:

Wilt u uw kunstgebit gratis laten beoordelen? Neem contact op voor een APKunstgebit

Een snurkbeugel op maat

We ontwikkelden een op maat gemaakte snurkbeugel die zich inmiddels heeft bewezen als de meest effectieve oplossing voor uw snurkprobleem. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 96% van de vrouwen en mannen die een snurkbeugel gebruiken geen last meer hebben van slapeloosheid. Met de comfortabele MRA beugel voorkomt u ernstige gevolgen van snurken, zoals slapeloosheid, concentratiestoornissen en slaapapneu.

Hoe werkt een MRA anti-snurkbeugel?

MRA is de afkorting van Mandibualir Repositie Apparaat. Deze beugel duwt de onderkaak iets naar voren, zodat de luchtweg groter wordt. Dit zorgt voor het anti snurk effect. De snurkbeugel wordt op maat voor u gemaakt en is daarom heel comfortabel in gebruik. U kunt gewoon blijven slikken en praten. Het mondstuk van de beugel zit om de tanden heen, waardoor deze voorkomt dat de onderkaak naar beneden zakt.

Een snurkbeugel kopen?

Als u een snurkbeugel wilt kopen, vraagt u zich wellicht af: vergoedt mijn zorgverzekering wel de beugel? Wij geven graag duidelijkheid. In het geval van slaapapneu vergoeden de meeste zorgverzekeraars voor een groot deel de anti-snurkbeugel uit de basis- of aanvullende verzekering. Er moet wel eerst een slaaponderzoek plaatsvinden. U kunt van tevoren bij uw zorgverzekeraar informeren of het kopen van een snurkbeugel wordt vergoed.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over snurkbeugels? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat zijn de gevolgen van snurken?

Snurken kan grote gevolgen hebben voor degene die snurkt en voor zijn of haar partner. In het meest gunstige geval is snurken vooral een sociaal probleem. De snurker houdt zijn of haar omgeving wakker door een geluid te produceren dat oploopt tot wel 80 decibel. Oordopjes, apart slapen en irritaties: een groot deel van de Nederlanders krijgt ermee te maken als gevolg van snurken.

Snurkfase UARS: hart en longen werken harder

In de meest ernstige fase van snurken is er sprake van Obstructief Slaap Apneu Syndroom (OSAS), oftewel slaapapneu. Bij slaapapneu sluit de tong steeds voor korte of lange tijd de luchtweg af. Met als gevolg dat het lichaam te weinig zuurstof krijgt. Omdat het lichaam hierop reageert door meerdere malen per nacht wakker te worden, slaapt u onrustig.

Dit leidt dan vaak tot problemen op de werkvloer, spanningen in een relatie en ernstige gezondheidsklachten. Het is daarom van groot belang dat snurk- en apneuproblemen verholpen worden door een snurkbeugel.

Toegankelijke en eerlijke specialisten

Op tandtechnisch gebied is er meer mogelijk dan u denkt. Daarom kunt u altijd een afspraak maken voor een oriënterend gesprek bij TTL Appelhof. Onze specialisten informeren u over tandvervangende voorzieningen, cosmetische behandelingen en snurkbeugels. Zij zijn allesbehalve ‘witte jassen’: onze specialisten zijn toegankelijk, eerlijk en geven een heldere uitleg over de verschillende mogelijkheden die wij bieden.

We doen er alles aan om onze cliënten gerust te stellen en eventuele angst weg te nemen. Dat doen we niet alleen met vakmanschap en moderne faciliteiten, maar ook met heldere informatie, duidelijke afspraken en een luisterend oor.

MEER INFORMATIE OVER SNURKBEUGELS

We ontwikkelden een op maat gemaakte snurkbeugel die zich inmiddels heeft bewezen als de meest effectieve oplossing voor uw snurkprobleem. Met de MRA-beugel voorkomt u ernstige gevolgen van snurken zoals slapeloosheid, concentratiestoornissen en slaapapneu.

Vragen over de snurkbeugel?

Hebt u vragen over de snurkbeugel? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de anti-snurkbeugel en of deze geschikt voor u is.

MEER WETEN OVER SNURKBEUGELS