Implantaat in Deventer

Wilt u een implantaat in Deventer laten plaatsen? Implantaten worden in het kaakbot verankerd zodat kronen de tanden kunnen vervangen. Hierbij wordt een stukje tandvlees weggehaald zodat de kroon tand op het implantaat geplaatst kan worden. TTL Appelhof is gespecialiseerd in het plaatsen van tandimplantaten.

Implantaat in Deventer laten plaatsen bij TTL Appelhof

  • Zeer gespecialiseerd, tandtechnisch laboratorium is stap hogerop dan de tandarts;
  • Meer dan 85 jaar ervaring op het gebied van tandtechniek;
  • Topkwaliteit en service.

Kosten van een implantaat

Wilt u weten wat een implantaat gaat kosten? Dit is iets wat wij niet vooraf met zekerheid kunnen zeggen, daar geen enkele patiënt hetzelfde is. Het verschilt tevens ook of de implantaten tanden vervangen, of dat het implantaat in plaats van een kies wordt geplaatst. Verder zijn er verschillende manieren waarop de implantaten geplaatst kunnen worden. Het implantaat is zichtbaar in de mond, of het wordt onder het tandvlees opgesloten. Een kroon vervangt vervolgens de tanden, zodat het er uit ziet alsof u een volledig gebit hebt.

Laat een implantaat plaatsen

Mist u een kies of tand en vindt u dit hinderlijk? Laat dan een implantaat in het gebit plaatsen. Hiermee krijgt u weer een volledig gebit, waardoor u weer zelfverzekerder door het leven kunt gaan. Wij zijn TTL Appelhof, een tandtechnisch laboratorium. Dit is een stap verder dan de tandarts en wij kunnen u dus optimaal van dienst zijn op het gebied van implantaten.

Neem direct contact met ons op voor een afspraak om implantaten in Deventer te laten plaatsen. Wij kunnen u optimaal van dienst zijn op het gebied van tandtechnische zaken. Via het contactformulier op onze website neem je direct eenvoudig contact op. Wij helpen je graag verder. Ook voor meer informatie neem je contact met ons op.