Tanden bleken in Deventer

Wilt u uw tanden bleken in Deventer? TTL Appelhof is een tandtechnisch laboratorium in Deventer en staat voor u klaar op het gebied van cosmetische en functionele tand- en implantaattechniek. Dit betekent dat u hier aan het juiste adres bent voor het tanden bleken. U krijgt weer prachtige witte tanden waar u weer een lange tijd van kunt genieten.

Tanden laten bleken in Deventer bij TTL Appelhof

  • Zeer gespecialiseerd, tandtechnisch laboratorium is stap hogerop dan de tandarts;
  • Meer dan 85 jaar ervaring op het gebied van tandtechniek;
  • Topkwaliteit en service.

Neem direct contact op voor een afspraak om uw tanden te laten bleken in Deventer. Ook wanneer u meer informatie wenst, kunt u gerust contact opnemen.

Waarom de tanden laten bleken?

Er zijn verschillende redenen waarom u uw tanden kunt laten bleken. Uw tanden zullen gedurende uw hele leven verkleuren, wat kan betekenen dat uw gebit donkerder wordt. Het is een geheel natuurlijk proces, waar bepaalde factoren invloed op hebben. De kleurverandering kan echter gekeerd worden, door middel van het bleken van de tanden.

Het bleekproces

Tijdens het bleken wordt het glazuur van de tanden iets poreuzer. Dit is iets tijdelijks, maar betekent wel dat bepaalde etenswaren en dranken het bleken kunnen beïnvloeden. Wat u tijdelijk niet kunt eten en drinken, krijgt u te horen bij uw behandeling. Na zes weken kunt u het uiteindelijke bleekresultaat zien, omdat dan het glazuur weer op sterkte is.

Maak direct een afspraak

Wilt u uw tanden laten bleken in Deventer? Maak dan direct een afspraak door contact met ons op te nemen. Ook als u eerst nog meer informatie wenst, kunt u contact opnemen. Wij vertellen u graag meer over het bleken van uw tanden en alles daar omheen.