Tandtechniek Deventer

Op zoek naar een specialist in tandtechniek in Deventer? Dan bent u bij de praktijk van TTL Appelhof aan het juiste adres. Wij zijn dé expert voor het aanmeten, aanbrengen en corrigeren van kunstgebitten en gebitsprotheses, implantaten, tanden bleken en nog veel meer. Geïnteresseerd in een van onze behandelingen? Neem dan direct contact op voor een consult.

Wat doet de specialist in tandtechniek in Deventer?

Een specialist in tandtechniek en tandheelkunde, ook wel een tandprotheticus of tandtechnicus genoemd, houdt zich bezig met het herstellen en/of corrigeren van het gebit. Dit doet zij of hij op verschillende manieren, bijvoorbeeld door tandprotheses, een implantaat of een kunstgebit aan te meten en brengen – hiermee wordt het kauwvermogen van een patiënt herstelt – of door tanden te bleken. In ons laboratorium voor tandtechniek in Deventer richten wij ons met name op zogenoemde cosmetische en functionele tand- en implantaattechniek, ofwel tandprotheses, kunstgebitten en partiële of volledige implantaten. Daarnaast kunt u bij ons terecht om uw tanden te laten bleken en voor snurkbeugels.

tandtechniek Deventer

Wat is het verschil met een tandarts?

Een tandtechnisch laboratorium wordt doorgaans gezien als specialistischer dan de normale tandarts. Dit vanwege het feit dat tandtechnische laboratoria zoals TTL Appelhof gespecialiseerd zijn in het aanmeten en maken van protheses. Dat gezegd: als specialist in tandtechniek in Deventer ondersteunen wij meer dan 50 tandartsen in de regio, onder andere door tandtechnische voorzieningen te leveren en behandelingen over te nemen.

De voordelen van TTL Appelhof

Wat maakt TTL Appelhof nu de expert op gebied van tandtechniek voor Deventer en omstreken?

  • Zeer gespecialiseerd, tandtechnisch laboratorium is stap hogerop dan de tandarts;
  • Meer dan 85 jaar ervaring op het gebied van tandtechniek;
  • Topkwaliteit en service.

Plan een eerste consult in

Wilt u gebruik maken van onze diensten of heeft u interesse in een van onze behandeling? Neem dan direct contact met ons op, dan plannen we meteen een eerste consult. Als u vragen heeft kunt u natuurlijk ook vrijblijvend contact opnemen.